неділю, 12 жовтня 2014 р.

Робота з гаджетом HTML/JavaScript

Цей гаджет додасть оригінальності вашому блогу і дозволить використати елементи, які ви знайшли самостійно в просторах Інтернету, або побачили в інших блогах.

Для того, щоб знайти гаджет, достатньо в пошуковій системі задати запит «Гаджети Blogger».

Одним із варіантів використання такого коду є інтерактивний 3D глобус, який показує географічне положення візитерів блогу в реальному часі.

Як додати його до блогу? Виконуємо звичні для нас дії: заходимо до блогосфери, обираємо блог, який потрібно відредагувати і натискаємо «Макет».

Натискаємо «Додати гаджет»

Обираємо в переліку гаджет «HTML/JavaScript».

У відкрите текстове поле вписуємо код елемента, який має бути вбудованим. Цей код ви копіюєте з того сайту, з якого обрали гаджет.

Переглядаємо результат. Ось такий вигляд має даний гаджет.

Особисто я взяла цей код за адресою: http://www.revolvermaps.com/




Також можна додати привабливий годинник або календар свят. 

При виборі гаджетів слід пам’ятати, що не всі джерела є безпечними. Деякі програмісти підшивають до тіла гаджету шкідливий код або зовнішнє посилання. Цей код може нашкодити вашому комп’ютеру та знизити рівень відвідування вашого блогу, адже антивірусні системи будуть сигналізувати про небезпеку відвідування вашої сторінки. Тому слід обирати гаджети з перевірених джерел. 

Перед тим, як обрати гаджет можна перевірити сторінку-джерело онлайновими антивірусними сервісами. Також не зайвим буде перевірка вашого власного блогу після того, як ви додасте всі HTML-елементи. Та й розміщення на вашому блозі емблеми про безпечність вашого блогу підвищить довіру відвідувачів.

Таку перевірку можна зробити за такою адресою: http://antivirus-alarm.ru/
І також додати на свій блог емблему, що ваш сайт є безпечним. Це робиться за допомогою того ж самого гаджету «HTML/JavaScript»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...